Дарител усмихна третокласниците от Първо СУ „Свети Седмочисленици“

Класната стая на 3. а клас от Първо СУ „Св. Седмочисленици“ се превърна в още по-приятно място за учене. Благодарение на щедрото дарение на Ахмед Исмаилов Ахмедов, финансов директор и представител на фирма „Камбро ОЗАЙ БГ ЕООД“, гр. Шумен, учениците вече разполагат с нови, модерни етажерки.

Идеята за дарението се е зародила от сърцето на Емир Ахмедов Ахмедов, син на дарителя и ученик в същия клас. Желанието му било да създаде по-комфортна среда за своите съученици. Новият интериор не само осигурява място за учебници и пособия, но и създава живописна сцена за кукления театър, с кукли, подредени на фона на есенно пано. Родителите на третокласниците са много благодарни за милото дарение, което идва в подходящия момент.

Дарителят сподели, че най-голямата му награда е искрената благодарност на децата и техните родители. Той пожела на всички здраве и щастие, и да се радват на новите етажерки.

Ръководството на СУ „Св. Седмочисленици“ изказва сърдечни благодарности на ръководството на фирма „Камбро ОЗАЙ БГ ЕООД“. Този благороден жест е пример за корпоративна социална отговорност и вдъхновява всички нас да бъдем по-добри хора. Пожелаваме на г-н Ахмед Исмаилов и на екипа му здраве и още много успехи в бизнеса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе