Община Омуртаг с апел към граждани да се включат в обсъждането на проекта за организация на движението в града

Във връзка с проведеното обсъждане на предварителния проект за генерален план за организация на движението в град Омуртаг, Общината се обръща към всички жители с молба да продължат да се включват активно в процеса. Гражданските предложения, мнения и забележки са от изключителна важност за Общината и ще допринесат за създаването на по-ефективна и безопасна транспортна инфраструктура в Омуртаг.

Предварителният проект за генерален план цели да подобри условията за движение и безопасността на всички участници в пътния трафик, като същевременно съхранява околната среда и улеснява ежедневието на жителите и гостите на града. Затова е от съществено значение да продължи да се събира обратна връзка от активни и ангажирани граждани.

Можете да изпращате мнения и забележки в официалната страница на общината във Фейсбук или на имейл [email protected], за да може те да бъдат взети предвид в следващите етапи на планиране и изпълнение.

Община Омуртаг благодари за сътрудничеството и активното участие в този важен за града процес. Заедно можем да направим Омуртаг едно по-добро и по-безопасно място за живеене и работа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе