Ремонт на ул. Стефан Караджа в с. Величка

В рамките на проекта за подновяване на водопроводната система, Община Омуртаг подписа споразумение за основен ремонт на уличното платно на ул. „Стефан Караджа“ в село Величка. Общата стойност на проекта е 381 254,70 лева. Това подобрение ще допринесе за по-доброто качество на инфраструктурата и удобството на жителите на селото.

Кратко описание / документация

Предметът на поръчката: „Рехабилитация / основен ремонт/ на уличното платно на улица „Стефан Караджа“ от о.т. 5 до о.т. 56 в с. Величка, община Омуртаг“ включва:

  • Изпълнение на строително-монтажни работи и всякакви други съпътстващи и свързани дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с нормативните изисквания, изискванията на Възложителя и одобрения технически проект.
  • Изготвяне на екзекутивна документация – кадастрално заснемане на целия строеж и предоставяне в съответната служба по геодезия, картография и кадастър на данни съгласно чл. 54а ал. 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър.
  • Предаване на обекта и приемането му от Възложителя, с акт Образец 15 по Наредба №3 от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.

Начин на възлагане: Открита процедура
Прогнозна стойност (без ДДС): 381 254,70 лв
Краен срок за получаване на оферти или на заявление за участие: 02.09.2024 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе