Проведе се обществено обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета и сметките за средства от ЕС за 2023 година в Община Омуртаг

Вчера, от 14:00 часа, в заседателната зала на община Омуртаг се проведе обществено обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета за 2023 година, както и на сметките за средства от Европейския съюз. В рамките на събитието участниците имаха възможност да се запознаят с подробности относно финансовото състояние и управлението на бюджетните средства на общината през изминалата година.

На обсъждането присъстваха ВИД кметът на община Омуртаг г-н Джунейт Йонузов, председателят на Общинския съвет г-жа инж. Бахтишен Ахмедова, заместник-кметът г-н Юнал Османов, секретарят на общината г-н Емрах Шюкриев и общински съветници. Обсъждането беше излъчено и по радио точката на местното радио.

Община Омуртаг е ангажирана с прозрачност и активно участие на всички заинтересовани страни в процеса на управление. Благодарим на всички, които се включват в обсъжданията и допринасят за по-доброто управление на ресурсите и развитието на нашата община.

Проведено обществено обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета и сметките за средства от ЕС за 2023…

Posted by Община Омуртаг on Wednesday, August 14, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе