Каква коледна украса задължително трябва да използваме при декорацията?

Краят на годината се свързва с предстоящите Коледно-новогодишни празници. Това е моментът, когато всички хора са в трескава подготовка и се стремят да намерят подаръци за своите приятели и близки, да купят хубава украса за дома си и да създадат уютна обстановка. Когато планирате декорацията на жилището абсолютно задължително е да включите в нея и познатите коледни венци. Те са традиционна и желана украса от всички, защото още от вратата създават добро настроение и се свързват със предстоящите празници. Красивите венци са изключително комплексна декорация, която може да бъде разположена на много места. Потърсете хубаво и качествено изработени артикули, които се отличават с оригинално излъчване и усещане за природа.

Къде ще изглежда най-добре коледният венец?

Едва ли има дом, в който този елемент да отсъства. Ако тази година сте решили да инвестирате в нов модел, е добре да помислите къде точно ще го разположите. Възможно е да вземете повече от един вариант, защото декорацията създава празнично настроение и прави пространството по-уютно. От магазин MOVI.BG ще дадат няколко конкретни идеи свързани с предстоящата украса:

  • поставете празничен венец на входната врата – това е първото място за което всеки се сеща, защото традицията повелява къщата или апартаментът да се украсяват още отвън. Така всеки който преминава покрай вас, ще усети предстоящите празници и доброто настроение. Инвестирайте в по-голям модел, който се забелязва и има богата украса като цветето коледна звезда, празнични топки, шишарки, панделки и други;
  • аранжирайте трапезната маса – подобна декорация обикновено стои и на масата за хранене с тази разлика, че тук венецът е допълнен със специална свещ. Подберете подходящ размер за пространство с което разполагате и отделете време да направите красива аранжировка;
  • използвайте коледен венец над камината или на стената – ако разполагате с камина също може да я декорирате с красив коледен венец, а в противен случай имате шанс да го окачите на стената.

Което и място да изберете за този традиционен декоративен елемент ще направите дома си празничен и уютен. Атмосферата е тази, която създава настроение на гостите и семейството, а тя се постига с помощта на различни изискани детайли и декорации.

С какво се характеризират моделите коледни венци?

Ако сте реши ли да купите нов коледен венец първо, е добре да проучите пазара и да се запознаете с актуалните модели. Производителите стават все по оригинални при изработката на такива декорации, което винаги е добре за потребителя. Ето и няколко много интересни варианта:

  • модел подходящ за входната врата – характерно за този вид изделия е наличието на допълнителна украса като панделки, камбанки, стилизирани шишарки и други. Важно е да монтирате добре коледния венец така, че той да бъде стабилен при отваряне и затваряне на вратата;
  • дървена декорация във форма на звезда – много атрактивен модел, изработен от натурални материали. Допълнително са използвани шишарки и елхови клончета за по-богата визия;
  • класически венец с пищна украса от коледни звезди – към него са прикрепени още борови шишарки и разноцветни празнични топки;
  • празнична декорация със заскрежени клонки и шишарки – компактните размери на този модел ви позволяват да го поставите както на вратата, така и върху масата.

Днес разнообразието от модели е невероятно голямо, а това ще ви осигури възможност да поръчате повече от един вид. Това е задължителен елемент от украсата на дома, затова не пропускайте шанса да се сдобиете с хубав празничен венец.

Важно ли е да изберем стилен връх за елхата?

Няма как Коледа да мине без да украсите елхата независимо дали тя е изкуствена или естествена. Традиционно хората купуват разнообразни играчки, гирлянди, панделки, лампички и друга декорации. За да завършите визията на вашето дръвче, е нужно да имате и коледен връх за елха. Традицията повелява тази декорация да се разположи най-отгоре, като символ на едно ново начало и блясъкът на звездата.

Ето защо върхът на елхата винаги се изработва в сребристо или златисто, за да се откроява и да бъде един от най-забележителните елементи върху нея. Изберете най-красивия дизайн връх за елхата, който ще завърши визуално вашата идея за декорация. Това е онзи елемент, който задължително се използва всяка година и е важно да привлича вниманието със своята естетика и стил. Вижте още тук.

Кои дизайни коледни върхове се отличават?

В случай че още се колебаете какъв връх за елха да изберете тази година, ще ви предложим малко информация за едни от най-красивите модели в каталога онлайн:

  • връх за елха във форма на звезда – ще може да изберете вариант между три празнични нюанса: червено, златисто или сребристо. Върхът е с бляскав ефект и ще допълни украсата по най-добрия начин;
  • връх за елха звезда с допълнителни елементи – изделието наподобява красиво златно цвете със стилизирана звезда по средата. Макар върхът за елха да е изработен от пластмаса, той изглежда луксозно и стилно и най-важното няма да се счупи лесно;
  • блестящ връх за елха с декорация – традиционен модел допълнен с красиви рисувани мотиви, които се забелязват и правят артикула още по елегантен и празничен.

Разгледайте моделите в каталога и изберете дизайн и цвят, които биха подхождали на вашата идея за декорация на елхата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе