Ученик от Първо СУ в Търговище с Национална диплома

Ерай Ахмедов от Първо СУ „Свети Седмочисленици“ е удостоен с най-високото държавно отличие за ученици – Национална диплома от Министерството на образованието и науката. Това признание е резултат не само от блестящите му академични постижения, но и от неговата изключителна личност и непоколебима воля за успех.

„Да си отличник не е трудно. Просто трябва да бъдат положени усилия. Същото е и да си отличник в живота. Това значи да не бъдеш мързелив, да се трудиш, да си борбен и да не чакаш наготово и да действаш. Да бъдеш добър, отзивчив, честен и отговорен. Да си отличник трябва да е нормата в живота“, споделя скромно Ерай, разкривайки тайната на своя успех.

Какво стои зад този впечатляващ успех ?

• Усилена работа и постоянство: Ерай не се страхува от предизвикателствата и винаги е готов да инвестира време и енергия в учението.
• Позитивно отношение: Неговата оптимистична нагласа го мотивира да преодолява трудностите и да се стреми към нови висоти.
• Лични качества: Честност, отговорност, състрадание – тези ценности са неразделна част от характера на Ерай и допринасят за неговия цялостен успех.
• Подкрепа от семейството и училището: Заобиколен от любящи близки и вдъхновяващи учители, Ерай има всички условия за развитие.

Какво можем да научим от Ерай ?

Историята на Ерай е вдъхновяващ пример за всички нас, особено за младите хора. Тя ни показва, че с упорита работа, постоянство и позитивно отношение всеки може да постигне своите цели. Нека вземем пример от Ерай и да превърнем успеха в норма в живота си!

🥇Ерай Ахмедов от Първо СУ „Свети Седмочисленици“ е удостоен с най-високото държавно отличие за ученици – Национална…

Posted by Първо Средно Училище Св.Седмочисленици on Thursday, September 12, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе