Община Попово отбеляза своя професионален празник

В навечерието на 12 октомври – Деня на българската община и местното самоуправление, Община Попово отбеляза своя професионален празник. Събитието се състоя в залата на Дом на културата „Димо Коларов“ – гр. Попово, като в началото кметът на общината – д-р Людмил Веселинов, поздрави всички присъстващи по повод празника и им пожела успехи в професионален план и ползотворна работа в техните ежедневни трудови задължения.

По превърнала се вече в традиция и тази година бяха излъчени номинации, на базата на които бяха определени най-добрите служители в Общинска администрация и звената към нея, както и най-добър кмет и кметски наместник на населено място. Носителите на призовете и тази година бяха избрани от създадена за целта комисия с председател секретаря на община Попово – Христо Белчев.
С приза „Най-добър кмет на годината“ в община Попово бе отличен Тихомир Христов Ангелов – кмет на село Глогинка.

За „Най-добър кметски наместник на годината“ бе определена Светла Александрова Александрова – кметски пълномощник на кв. Сеячи и кв. Невски, гр. Попово. За най-добър служител в структурите на звената на Общинска администрация – Попово, тази година бе избрана Тодорка Калчева Димитрова – отчетник счетоводство в Звено „Заведение за социални услуги“. Призът „Най-добър служител“ на годината в Община Попово бе присъден на Ивелина Николаева Атанасова – старши експерт Дирекция „Административно-правно и информационно обслужване и обществени поръчки“.

Община Попово отбеляза своя професионален празникВ навечерието на 12 октомври – Деня на българската община и местното…

Posted by Община Попово on Friday, October 11, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе