Старши инспектор Станчо Ганчев е новият началник на РУ-Търговище

Снимка: ОДМВР - Търговище

Със заповед N 8121К-6253 на министъра на вътрешните работи от 19.05.2020 г. ст. инсп. Станчо Ганчев е временно преназначен на длъжност началник на РУ-Търговище. Досега той бе началник на група „Противодействие на престъпления във финансово-кредитната система“ на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“/“ПИП“/ към отдел „Криминална полиция“ при ОД МВР – Търговище.

Ст. Ганчев започва работа в системата на МВР на 1.11.2004 г.  на длъжност „разузнавач I-ва степен“ в сектор „ПИП“ и досега е работил в този сектор при областната дирекция, като от 11.08.2014 г. е назначен за началник на група „Противодействие на престъпления във финансово-кредитната система“ в него.

Завършил е висшето си образование в Академията на МВР през 2004 г. със специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. През 2010 г. е завършил магистратура във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност „право“. 40-годишен.

Досегашният впд началник на РУ-Търговище гл. инсп. Иван Александров със заповед N 8121 К-6252 от 19.05.2020 г. на министъра на вътрешните работи вече заема титулярната си длъжност „началник на сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ към отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-Търговище.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе