59-годишна е в болница след верижна катастрофа край Търговище

На 31.05.2020 г. около 14,50 ч на път I-4/София-Варна/ в община Търговище – км 232+790, правоспособен 37-годишен водач от гр. Търговище, управлявайки в посока на движение гр. Варна-гр. София собствения си лек автомобил „Ауди 100“ с търговищка регистрация, не е спазил дистанция и е блъснал движещ се пред него лек автомобил „БМВ 318“ със софийска регистрация, собственост и управляван от 34-годишен водач от гр. София. Това информират от ОДМВР-Търговище.

Движещи се след тях в същата посока леки автомобили „Мерцедес“ със софийска регистрация, управляван от 53-годишен водач, и лек автомобил „Мерцедес“ с великотърновска регистрация, управляван от 36-годишна жена, не спазвайки необходимата дистанция спрямо автомобилите пред тях, са се блъснали отзад в лекия автомобил „Ауди 100“, както и помежду си.

В резултат на пътния инцидент в МБАЛ-Търговище е откарана возеща се на задна седалка в лекия автомобил „Ауди 100“ 59-годишна жена, която е с фрактура на таз. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе