Стартира конкурсът за най-красива празнична украса на Община Търговище

Днес, 30 ноември, стартира конкурсът на Община Търговище за най-атрактивна празнична украса. Във връзка с противоепидемичните мерки той ще се проведе изцяло онлайн, на фейсбук страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“.

През тази година участието в конкурса е отворено за жителите от всички населени места в общината, за физически и юридически лица.

Категориите са две. Първата от тях е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда/балкон. Втората е за най-атрактивна външна украса на обществено място (междублоково пространство, централна част в населените места, двор на обществена сграда и други).

В периода до 12.00 часа на 23 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адрес: [email protected] или на лично съобщение на фейсбук страницата на конкурса. Посочват се и трите имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Във Facebook страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“ ще бъдат публикувани всички относими към кампанията фотографии. Авторите на украсата от двете категории, събрала най-много харесвания на публикацията, ще получат награди за 1, 2 и 3 място. Гласуването ще продължи до 12.00 ч. на обяд на 28 декември.

Наградите ще бъдат предметни. За първо място тя е с равностойност 200 лв., за второ – 150 лв., а за трето – 100 лв. В случай че в някоя от категориите победител е кметство в населено място в общината, премията ще е парична. Тя ще бъде връчена само срещу представяне на фактура за изразходване на сумата. Средствата трябва да се ползват за обогатяване на украсата или за закупуване на парково и друго оборудване, така че придобивката да се ползва от селото или квартала.

Победителите ще могат да получат наградите си в удобно за тях време в Община Търговище.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе