ПП ГЕРБ-Търговище регистрира листата с кандидати за народни представители

Министърът на енергетиката и водач на листата с кандидати за народни представители за 28 МИР Търговище Теменужка Петкова, областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, зам.-председателят на Общински съвет Гергана Цонева и областният председател на СДС д-р Явор Александров внесоха документите за регистрация на кандидатите за депутати в РИК – Търговище.

„За мен е изключителна чест да водя отново листата в Търговище. Когато идвам тук винаги се чувствам като у дома. Благодаря за доверието, заедно ще вървим напред“, каза в Търговище Теменужка Петкова.

Д-р Дарин Димитров заяви, че листата на ГЕРБ-Търговище е съставена от юристи, икономисти,лекари,педагози и представители от гражданската квота.

„ПП ГЕРБ доказа, че изпълнява своите обещания към хората с отговорност, с действия, с неуморна работа. Така ще бъде и след 4 април 2021 г. ПП ГЕРБ да затвърди позициите си като първа политическа сила – това очакваме на предстоящите избори“, заяви д-р Дарин Димитров след внасянето на документите за регистрация.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище пожела успех на всички кандидати от листата на партията в предстоящия парламентарен вот на 4 април тази година.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе