Два автомобила, пожар в стая и суха трева горяха в област Търговище през повичните дни

Служители на РСПБЗН-Попово са реагирали на получен сигнал за пожар в лек автомобил „Мерцедес“ на стената на язовира край с. Ломци, община Попово. В резултат на инцидента автомобилът е унищожен. Няма пострадали хора. Вероятната причина за възникването му е късо съединение в автомобила, получило се вследствие удар на същия в крайпътно съоръжение.

Техни колеги от РСПБЗН-Търговище са се отзовали на сигнал за възникнал пожар в двигателя на микробус в гр. Търговище. В резултат на инцидента е унищожена част от електрическата инсталация на микробуса. Вероятната причина за възникване на пожара е късо съединение. Професионалната намеса на служителите на пожарната е предотвратила разрастване на огъня в посока намиращи се в близост два други леки автомобила.

Екип на същата служба е погасил и пожар в суха трева и листна маса на ул. „Цар Освободител“в гр. Търговище, причинен от небрежност при боравене с открит огън.

Служители на РСПБЗН-Търговище са гасили и пожар, възникнал в стая на апартамент в гр. Търговище, предполагаемата причина за възникване на който е късо съединение в телевизор. В резултат на инцидента са опушени около 200 кв м стени, унищожени са мебел и са счупени 2 прозореца. Няма пострадали хора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе