Десетки сигнали за паднали дървета в Търговищко след снощната буря

За изминалото денонощие екипи на районните служби ПБЗН са реагирали на множество сигнали за паднали вследствие обилен дъжд, силен вятър и буря, дървета и големи клони, препятстващи движението на МПС.

Нарязани и отстранени от пътното платно са били: дърво до разклона за с. Алваново, община Търговище – на път I-4/София-Варна/; паднали клони по пътното платно край с. Буховци в община Търговище, паднало дърво на път до с. Дралфа, община Търговище – в посока с. Чудомир; паднали дървета в близост до с Ковачевец, община Попово – на пътя за гр. Попово; голямо паднало на платното дърво край  с. Светлен, община Попово; паднало дърво на ул. „Михаил Маджаров“ в гр. Попово; паднало дърво на пътя в близост до с. Крепча в община Опака; паднало дърво на пътя от с. Светлен в посока с. Априлово, община Попово; паднали дървета на пътя между селата Ломци и Садина в община Попово.

Служители на РСПБЗН-Омуртаг са погасили пожар в отпадъци в нерегламентирано сметище в с. Беломорци, община Омуртаг, който е бил причинен от небрежност при боравене с открит огън.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе