Община Търговище обяви търг за отдаване под наем на 1908 дка пасища, мери и ливади

Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на общо 1908 дка пасища, мери и ливади обяви Община Търговище. Право на участие в него имат само собственици на пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на Българската агенция по безопасност на храните.

Имотите се отдават за срок от една стопанска година и се намират в землищата на 24 населени места в общината. Цените за отдаването им варират от 4 лв./дка до 15 лв./дка, в зависимост от категорията на земята. Оглед може да се извърши съвместно с кметовете и кметските наместници на

съответните населени места.

Тръжната документация и депозит за участие в търга се получават и заплащат на каса № 16 в Центъра за административно обслужване (ЦАО) на Общината. Срокът за това е до 12.00 ч. на 21 юли. Предложения за участие пък се подават до 16.00 ч. на същия ден, на работни места № 5 или № 6 в ЦАО.

Търгът ще се проведе на 23 юли, от 10.00 ч., в зала № 74 в Община Търговище.

Допълнителна информация може да се получи тел.: 0601 68 672 в Общината.

Заповедта за провеждане на търга, в която са описани изискванията към кандидатите, местоположението, категорията и цената на имотите, е публикувана в сайта на администрацията:

https://www.targovishte.bg/announcement/file/2021/07/RD-Z-683.pdf

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе