Двама в нарушения предизвикаха катастрофа на изхода на Търговище

В резултат на пътен инцидент на изхода на гр. Търговище в посока гр. Шумен са нанесени значителни материални щети на два леки автомобила. Това информира от ОДМВР-Търговище.

На 11.07.2021 г. около 18,05 ч на път I-4/София-Варна/, км 232+600 в община Търговище, правоспособен 59-годишен водач от гр. Търговище, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“ с търговищка регистрация, при извършване на забранена маневра „завой наляво“, е бил ударен в предната си лява част от неправомерно изпреварващ го лек автомобил „Опел Мерива“ с търговищка регистрация – фирмена собственост, управляван от правоспособен 26-годишен водач от същия град.

В резултат на пътно-транспортното произшествие на двата автомобила – участници в него, са нанесени значителни материални щети. Взетите проби по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, проби на двамата водачи за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе