В Търговище започнаха обученията на преброители и контрольори

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки започнаха обученията на преброителите и контрольорите, заети в предстоящото Преброяване на населението и жилищния фонд през 2021 г. Те се провеждат по предварително публикуван поименен график, в дните до 3 септември, от 9.00 ч., в зала 74 на Община Търговище.

От Общинската преброителна комисия съобщават, че участниците, които са пропуснали своята дата за обучение, могат да присъстват на тези, които ще се провеждат в дните до петък.

По време на обученията се представят нормативната уредба, касаеща преброяването, както и задачите, които ще се изпълняват. Тогава се подписват и договорите с всички участници. Връчват се работни материали и служебните карти, които трябва да се носят по време на обхода, който ще се проведе от 18 септември до 3 октомври.

Поименният график за обученията е публикуван в сайта на Общината: https://targovishte.bg/wps/wcm/connect/targovishte.bg1005/4f375100-5fe9-4911-8b51-21484405e6ea/GrafikObuchenieKP.pdf?MOD=AJPERES&CVID=nI.5hsO

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе