28-годишен от Търговище е избягал от полицейска проверка в Разградско

За по-малко от 24 часа служители на РУ-Лозница установиха лицето, което опита да избегне полицейска проверка в село Чудомир. Както вчера ви информирахме, лек автомобил „Ауди А3“ бе спрян за проверка в лознишкото село Чудомир на кръстовището за село Тръбач, съобщават от полицията в Разград..

Около 23.45 часа на 21 септември пред полицейските служители водачът заявил, че си е забравил документите и се представил с имена на човек от Търговище. Докато униформените извършвали справка за лицето и автомобила, мъжът привел колата в движение и заминал.

В хода на предприетите бързи издирвателни действия е установено, че водач на колата е 28-годишният Калоян С. М. от град Търговище. Той не притежава шофьорска книжка, за което му е съставен акт по ЗДвП. Материалите по проверката за възпрепятстване на органите на властта при изпълнение на служебните им задължения /чл.270 от НК/ са докладвани в прокуратурата. Управляваният от нарушителя автомобил вече е дерегистриран – снети са регистрационните му номера и е спрян от движение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе