Разгром над „Светкавица“ от „Черноломец“ (Попово) в областното дерби

Снимка: Анатоли Анков

Черноломец (Попово) с разгром над Светкавица (Търговище) в мач от VII кръг на Североизточната Трета лига. Поповчани победиха с 4:0 и се изкачиха на трета позиция във временното класиране.

Домакините имаха подчертано игрово предимство и категоричният им успех беше напълно закономерен. Това бе тяхна трета поредна победа, като в предишните два кръга те се справиха с Доростол (Силистра) и Септември (Тервел).

Десислав Петков и Светослав Славчев бяха точни преди почивката. Беадир Беадиров покачи на 3:0 в средата на второто полувреме, а Тихомир Кънев оформи крайния резултат четвърт час преди последния съдийски сигнал.

Гостите от Търговище пък за пореден път показаха немощ в офанзивен план. В изиграните 7 мача от началото на първенството те са реализирали едва четири попадения.

Черноломец е трети в подреждането с 16 точки, пет по-малко от временния лидер Дунав (Русе). Светкавица остана на девето място с 8 точки.

В следващия кръг поповчани гостуват на осмия в класирането Волов (Шумен), а Светкавица е домакин на Дунав. Мачовете ще се играят на 9 октомври, събота, от 16.00 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе