Търговище с 21% увеличение на сделки с имоти според Реалистимо

Пазара на недвижими имоти в Търговище се засилва значително спрямо предни години дори в условията на пандемията.

Анализатори от сайта за безплатни обяви за недвижими имоти в Търговище Реалистимо обработиха статистическите данни от Националната агенция по вписванията.

През тримесечието юли-септември 2021 в Търговище са продадени 703 недвижими имота, а за същия период през миналата 2020 година са се продали само 580 имота. Това отбелязва значителните 21% увеличение на сделките с имоти.

Дори през пред-пандемичната 2019 година сделките с имоти са били 585 имоти което и значително по-слабо от тази година.

Статистика за продажби на имоти в Търговище за период юли – септември:

  • 703 за 2021 година
  • 580 за 2020 година
  • 585 за 2019 година

Увеличение забелязахме и през предното второ тримесечие на тази година (месеци април – юни), където увеличението спрямо миналата година е с 35%.

Сериозното увеличение на имотните сделки на жилищни и бизнес имоти през последните 6 месеца несъмнено ще направи 2021 година един от най-силните периоди на пазара на имоти в региона.

Това възможността за продажба на имот по-лесна и на по-добра цена. Заради активацията на пазара все повече хора от Търговище обявяват имоти за продажба за да се възползват от повишеното търсене.

Реалистимо е новият сайт за обяви за недвижими имоти в Търговище. Вече може напълно безплатно да се публикуват обяви за продажба или наем както на апартаменти и къщи, така и на бизнес имоти като магазини и офиси.

В Реалистимо публикуват както професионални местни агенции за имоти, така и собственици и частни лица които работят без посредник. Реалистимо също публикува и всички търгове за имоти в региона, за да събере всички обяви за имоти в Търговище на едно място.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе