Дневен хороскоп за 26 декември

Овен

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Телец

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Близнаци

Неделя ще сблъска много от представителите на близнаци с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Рак

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Рак днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Лъв

През този ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това. Ще се уверите, като видите усмивките на лицето на близките Ви хора. Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Бъдете безкомпромисни в желанията си и проверете добре всички условия.

Дева

Представителите на зодия Дева изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Везни

Този ден за представителите на зодия везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Скорпион

Денят ще бъде изключително успешен за Вас във финансово отношение. Бъдете сигурни, че е хубаво да продължите да проявявате същата дисциплина. Вълнение и раздразнителност не са изключени. Силно препоръчително е да се опитвате да се справяте с проблемите спокойно и сдържано без да изостряте допълнително конфликтното влияние.

Стрелец

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Козирог

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Водолей

Днес стреляте по всички мишени и сте готови да се справите с всичко. Самочувствието ви е високо. Любовният Ви живот изисква вашето внимание и трябва да държите емоциите си под контрол, за да избегнете спорове с партньора си.

Риби

Неделя е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе