33-годишен мъж предизвика катастрофа с три автомобила в Търговище

В резултат на пътен инцидент в гр. Търговище са причинени значителни материални щети на три автомобила, съобщават от полицията.

На 7.02.2022 г. около 16,40 ч в гр. Търговище – на кръстовището на улиците „Гладстон“ и Васил Левски“, 33-годишен мъж от с. Долна Кабда, община Попово – водач на товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ с търговищка регистрация,  е изгубил контрол над управлението на моторното превозно средство. В резултат товарният автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение е блъснал последователно два автомобила: странично – правомерно движещ се направо товарен автомобил „Фолксваген Кади“ с търговищка регистрация, управляван от 72-годишен правоспособен водач от гр. Търговище, и челно – правомерно движещ се лек автомобил „Сузуки Витара“ с търговищка регистрация, собственост и управляван от 54-годишен мъж от гр. Търговище.

Вследствие на пътния инцидент са настъпили значителни материални щети по трите автомобила. На водачите им са взети проби по надлежния ред за евентуално наличие на алкохол по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“. Пробите са отрицателни. По случая е започнато досъдебно производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе