Две търговищки коли осъмнаха със спукани гуми в шуменското село Осмар

Криминалисти от РУ- Велики Преслав установиха и задържаха двама шуменци, които нарязали и унищожили 13 гуми на четири леки автомобила в село Осмар и счупили предно панорамно стъкло и стъкло на багажник на един от автомобилите.

Сигнал за това бил подаден от 62-годишен мъж, жител на село Осмар. Съобщил, че на 14 февруари сутринта на ул.“ Осми март“ пред дома си установил, че са нарязани гуми на четири автомобила, които стопанисва. Подал сигнал в полицията. На място бил извършен оглед. Установено било, че са унищожени три гуми на лек автомобил Фолксваген „Голф“ с търговищка регистрация, 4 гуми, предно панорамно стъкло и стъкло на багажник на лек автомобил Мицубиши „ Каризма“ с шуменска регистрация, три гуми на Фолксваген „Голф“ с търговищка регистрация, и други три гуми на лек автомобил Фолксваген „Голф“  с шуменска регистрация.

Предприети са действия за установяване на извършителите. Вчера в полицейското управление във Велики Преслав са задържани двама шуменци – на 26 и 29 години за извършено престъпление по чл. 216 ал. 1 от НК. Не са криминално проявени. Работата по документиране на престъплението продължава.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе