Свикват заседание на общинския съвет в Търговище на 21 март

Свикват заседание на Общински съвет Търговище на 21 март 2022 г. /понеделник/ от 10:00 ч. в зала „Христо Самсаров” на Общината при следния дневен ред:

1. Провеждане на извънредно Общо събрание на акционерите на „МБАЛ-Търговище“ АД.

Заседания на постоянните комисии

Здравеопазване и социална политика – 21.03.2022 г. – 09.45 ч.-зала „Хр. Самсаров”
Икономическа политика – 21.03.2022 г. – 09.45 ч.-зала „Хр. Самсаров”
Законност и установяване на конфл. на интереси – 21.03.2022 г. – 09.45 ч.-зала „Хр. Самсаров”

 

Във връзка с удължаване срока на епидемичната обстановка свързана с разпространението на COVID-19, заседанието на Общински съвет Търговище и на неговите комисии, ще се проведе при спазване на въведените противоепидемични мерки, съгласно заповедите на министъра на здравеопазването.

С настоящото поканвам за участие лицата по чл. 24, ал. 4 от ПОДОСТ, като призовавам гражданите да се възползват от възможността за информиране по предварително обявения дневен ред и материалите към него от официалната страница на Община Търговище.

Напомням, че заседанията на Общински съвет Търговище се предават директно по общинската кабелна радиомрежа и излъчват онлайн в интернет сайта на Община Търговище и могат да бъдат проследени от всички заинтересовани лица.

В зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната и общината, могат да бъдат променени датите и часовете на заседанията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе