Стартираха ремонтни дейности на улици в Попово

В момента се извършват дейности по асфалтирането на ул. „Д-р Михаил Попов” – от ул. „Марко Николов” до ул. „Белите брези”, и ул. „Д-р Петко Цонев”. Фирмата, която извършва строително-ремонтните работи, е „Строителство и строителни машини” ЕООД – гр. Върбица, след провеждането на обществена поръчка и сключен договор с Община Попово.

Средствата, които ще бъдат изразходени по изпълнението на дейностите, възлизат на 130 хил. лв. без ДДС. Ще бъде извършено засипване с трошенно-каменна настилка за основа с оплътняване, полагане на асфалт и повдигане на съществуващите дъждоприемни и ревизионни шахти, както и направата на джоб за контейнер за смет.

Стартира и изпълнението на договор и с фирма „Пътно строителство” АД – гр. Разград, която да извърши текущ ремонт, който включва преасфалтиране на участъци от две улици в гр. Попово: ул. „Каломенска” – от ул. „Керамик” до ул. „Цар Освободител”, и ул. „Цар Освободител” – от ул. „Керамик” до ул. „Каломенска”, като средствата за изпълнение на дейностите по настоящия договор са 74 хил. лв. без ДДС.

Стартираха ремонтни дейности на улици в гр. Попово В момента се извършват дейности по асфалтирането на ул. „Д-р Михаил…

Posted by Община Попово on Tuesday, March 22, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе