Черноломец с класика срещу Доростол в Попово

Снимка: Анатоли Анков (Facebook група - Черноломец Попово)

Отборът на „Черноломец 1919 /Попово/ изигра пореден силен мач след като в мач от XIX кръг на Североизточна Трета лига победи с 3:0 гостуващия тим на Доростол /Силистра/. Това е шеста победа в последните седем официални мача за поповските футболисти, а гостуващ отбор се е разписвал на градския стадион в Попово последно на 13 ноември 2021 година.

За този мач в редиците на домакините не можеше да се разчита на няколко наказани и контузени играчи, но заелите техните места футболисти успяха да ги заместят достойно. Със себераздаването и сърцатата си игра в този мач се понрави получилият шанс да започне като титуляр Йордан Иванов. Още от първия съдийски сигнал на главния съдия Драгомир Колев, отбора на Черноломец показа защо се намира в челото на класирането. Изминаваше първата минута на мача, когато за озовалия се в отлична позиция Тихомир Кънев не представляваше трудност да изпрати топката в мрежата зад гърба на вратаря на силистренци. Ударното начало успокои домакините, а усещането за лесен мач обяснява подценяването на някои чисти ситуации за гол пред гостуващата врата. Повече голове не паднаха и при този резултат приключи първото полувреме.

С няколко смени след почивката, треньорското ръководство на поповчани искаше да освежи своите редици. Това даде резултат и записалия първи минути през тази година Даниел Венков с гръб към вратата вкара ефектно с пета своя дебютен гол с екипа на Черноломец. Десет минути преди края на мача неуморимия Беадир Беадиров отбеляза своя дежурен гол с който фиксира и крайния резултат в мача.

Отборът на домакините започна в следния стартов състав: Радосвет Христов, Явор Тодоров, Ясен Василев, Мартин Ковачев /капитан/, Йордан Иванов, Александър Недев, Диян Димитров, Десислав Петков, Беадир Беадиров, Радослав Матеев и Тихомир Кънев, а като смени в игра се появиха Теодор Иванов, Пламен Иванов, Симеон Дочев, Даниел Венков и Мартин Миленов Иванов.

В следващият кръг, на 9 април /събота/ от 16:00 часа тимът на Черноломец 1919 се изправя в местното дерби срещу Светкавица в Търговище.

Анатоли Анков (Facebook група – Черноломец Попово)

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе