Защо интернет залозите изместиха Eврофутбол

От раждането на сайтовете за интернет залагания преди над две десетилетия, спорът за това дали те са по-добри от наземните пунктове не спира. Основната разлика между онлайн и офлайн залаганията е, че първите са дистанционни, благодарение на интернет.

Вторият вариант е класическият начин на залагане. При него предвижданията се извършват в букмейкърски пункт или на мястото, където се провежда спортното събитие, а не в сайт. Все по-категорично дигиталният избор става основен за милиони хора по цял свят – заради бонуси, пазари, удобства и прочие.

През последното десетилетие секторът на онлайн хазарта отбеляза огромен ръст, резултат от експоненциалното нарастване на полезността на смартфоните. Онлайн залаганията не само предлагат по-голямо удобство на залагащите, но и самите букмейкъри предлагат голямо разнообразие от предимства. По-долу ще разгледаме в подробности с какво този медиум изпъква.

Съществува широк спектър от пазари за залагания

Използването на онлайн букмейкъри ви гарантира огромен набор от пазари, от които да избирате. Интересно е, че само за едно събитие може да има повече от 250 различни пазари. Те могат да бъдат статистически, могат да са за картони, голове, победител, и какво ли още не. В наземните пунктове изборът е ограничен като брой, но и като разнообразие. Защото за всички срещи се представят едни и същи маркети – само най-класическите.

Гъвкавост

Друго основно предимство е възможността да правите залози по всяко време на деня или нощта. Всичко, което трябва да направите, е да изберете спортно събитие, да влезете в профила си и да направите фиша си. Отнема буквално по-малко от минута. Няма значение и къде се намирате. Винаги има покритие на спортни срещи на живо, на които да играете в реално време.

Достъп до промоции

Повечето букмейкъри предлагат бонус при депозит, или дават безплатен залог за нови клиенти. Един вълнуващ начин да увеличите банката си. И това е само върхът на айсберга. Съществуват и други промоционални оферти. Те включват бонуси за презареждане, увеличени коефициенти и бонуси за мобилни залози, възстановяване на загуби, бонус към печалбите от определени фишове и прочие. Заради многото конкуренти, всеки сайт цели не само да привлече клиенти, но и да ги задържи в последствие.

Безплатните залози са нещо много интересно, при което за нас няма никакъв риск, защото можем единствено да добавим средства към сметката си. Тук може да прочетете в подробности какво представляват те. Имат някои особености, най-вече в изчисляването на това, което ще получим при успех, но са много важни.

По-високи ставки във всички случаи

Един от недостатъците на офлайн залаганията са по-ниските печалби. Най-добрите онлайн букмейкъри обикновено предлагат значително по-високи коефициенти. При тях маржът е в рамките на няколко процента – до 5%. При пунктовете няма икономии от мащаба и там разходите по дейността са много по-големи. Това изисква налагането на по-голям марж, със сигурност двуцифрен, което сваля ставките надолу.

Пряко предаване на спорт, а не просто предвиждания

С помощта на интернет можете не само да залагате на живо на разнообразните пазари, но и да гледате играта в реално време. Все повече букита предлагат покритие на всякакви първенства от всякакви спортове. Излъчват с много добро качество на звук и картина, без никакво допълнително забавяне. И най-важното – без да таксуват каквото и да е за услугата.

Възможността да контролирате загубите си е реална

За разлика от офлайн букмейкърите, когато осъзнаете, че нямате късмет и залозите ви не вървят по план, онлайн можете да затваряте фишове. С това намалявате риска до минимум. Освен това, ако част от мачовете, които сте прогнозирали, вървят добре, вие можете да приберете печалбата си предварително. Няма нужда да чакате края на сблъсъка. В замяна на част от максималната потенциална печалба, букмейкърът ще уреди залога веднага.

Незабавно изплащане на печалбите и изтегляне на средствата

Това е още едно предимство в сравнение с офлайн букмейкърите. Онлайн букмейкърите не губят време за изплащане на печалбите ви и за изтеглянето им по сметката ви. Депозитите са мигновени, залозите стават веднага, без да ходите, където и да е, печалбите се появяват моментално след края на срещата. Освен това, с наличието на високотехнологични електронни портфейли, изтеглянето на парите също е много бързо.

Дори без да затваряте фиш, ако залогът е на пазар от тип „Под/над голове“ или „Двата тима да отбележат“, щом условието стане факт, печалбата се превежда по сметката. Не се чака края.

Проблемът с безопасността и поверителността е решен

Залагането онлайн ви гарантира пълна конфиденциалност, тъй като всичко се случва в личното ви пространство. На екрана на компютъра вкъщи, или на дисплея на смартфона, където и да сме. Ако не ви се общува с хора и искате да разполагате с вашето време на спокойствие, това е начинът. Можете да направите своя анализ, без да ви разсейват почти никакви фактори. Допълнително предимство е, че никой няма да разбере, ако направите голяма печалба. Всеизвестно е на какво са способни хората, когато разберат за такава.

И това са само част от предимствата, на които ще се натъкнете, ако изберете онлайн опциите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе