Дневен хороскоп за 9 април 2022, събота

хороскоп

Овен

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Телец

Тази събота може да ви се стори, че целият свят ви е забравил. Това не е така, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка. За значителен процент от представителите на зодия Телец, денят е твърде емоционален, а не бива.

Близнаци

Това е денят, в който най-накрая можете да изясните нещата, да прегледате ситуацията си и да измислите нова и по-ефективна стратегия. С подкрепата на Вашите близки и много по-ясен поглед върху предстоящия път, Вие със сигурност ще намерите решенията, които търсите.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъв през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Везни

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Скорпион

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Събота е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Козирог

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Водолей

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Събота ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Водолей. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Риби

Днес представителите на зодия Риби проявяват изцяло неуловимостта и променливостта на настроението си. Поклонниците им са заинтересувани от такава непредсказуемост и необикновеност. Възможни са приятни вести от далечни роднини. Вървете смело срещу промените, тъй като единственото, което може да Ви попречи е собствената нерешителност и неспособност самостоятелно да доведете работата докрай. Възможно е успешното решаване на важни начинания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе