Три пожара без щети горяха в областта вчера

Екипи на РСПБЗН в областта са погасили през вчерашния ден без преки материални загуби три пожара, възникнали поради небрежност при боравене с открит огън.

Два екипа на РСПБЗН-Антоново са реагирали на сигнал за възникнал пожар в сухи треви и храсти в землището на с. Пчелно в община Антоново. Своевременната намеса на пожарникарите е предотвратила опасността огънят да обхване и намираща се в близост до пожара 500 декара смесена гора. Пожарът е обхванал площ от 80 000 кв м.

Професионалната реакция на екип служители на РСПБЗН-Попово пък е спасила от огъня сграда в близост до пожар, възникнал пожар в сухи треви и храсти в квартал „Русаля“ на гр. Попово.

Служители на РСПБЗН-Антоново са погасили без преки загуби и пожар в сухи треви и храсти, възникнал в землището на с. Семерци. Лек автомобил „Ситроен“ с търговищка регистрация се е запалил по време на  движение по път I-4/София-Варна/  – в близост до разклона за с. Алваново в община Търговище. Няма пострадали хора. В резултат на инцидента, вероятната причина за който е техническа неизправност, автомобилът е неизползваем.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе