Дневен хороскоп за 23 юли 2022, събота

Овен

Събота не е еднозначен ден за Овен. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Телец, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Звездите гарантират признание и успех във всички дела само на тези представители на знака, чиито решения или постъпки са основани на дълбоки чувства и убеденост в собствената правота. Не е изключено да има причини да помрачат Вашето настроение.

Рак

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Предстоят приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Лъв

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъв са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Дева

Вие сте във Wашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Везни

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ще Ви зарадват приходи. Изясняват се нещата и в любовта. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Козирог

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, събота ще е много нервен ден за доста представители на зодия Козирог. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Водолей

Задълженията ви се трупат все повече и днес се чувствате претоварени. Вашите финанси изискват внимателно боравене и по-добро планиране. В любовния Ви живот зависи от вас да положите усилия да подобрите нещата във връзката си.

Риби

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе