Приключи ремонтът на спортната площадка на ОУ „Любен Каравелов” в Попово

През месец август приключи изпълнението на дейностите по обект „Основен ремонт на спортна площадка към помощна сграда на ОУ „Любен Каравелов” – гр. Попово. Те обхващаха 3 етапа – проектиране, строително-монтажни работи и авторски надзор, като фирмата-изпълнител на проекта бе „Геострой Попово” ООД, а надзорът бе осъществяван от фирма „Булинженеринг-ТС” ЕООД – гр. Варна. Проектът е на стойност 73 906, 80 лв., като 10 000 лв. от тях са осигурени от бюджета на учебното заведение, а останалата част от средствата са от капиталовата програма на Община Попово.

Извършените дейности по обновяването на спортната площадка включваха: укрепване на вече съществуващата подпорна стена; полагане на нова бетонова настилка, върху която е положена мултифункционална тревна настилка, подходяща за волейбол, баскетбол, хандбал и мини футбол; монтиране на футболни врати, баскетболни кошове и волейболна мрежа, както и пейки и кошчета за отпадъци; изграждане на нова ограда с подходяща височина.

Площадката е предназначена за учащите в ОУ „Любен Каравелов” – гр. Попово, като също така е оборудвана и разполага с видео наблюдение, поставено с цел предотвратяване на евентуални посегателства и вандалски прояви, насочени към нея.

Приключи изпълнението на дейностите по обект „Основен ремонт на спортна площадка към помощна сграда на ОУ „Любен…

Posted by Местен Вестник on Thursday, September 1, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе