Възпитаниците на Училища Европа в Попово получиха своите сертификати на Кеймбридж

На 20 октовмри училища ЕВРОПА отпразнуваха ежегодното връчване на международно признатите сертификати на Кеймбридж на учениците от Попово, които се явиха на изпитите през лятната сесия.

Възпитаниците на Училища ЕВРОПА – Попово за поредна година показаха, че се справят отлично с овладяването на английски език. Високите резултати от изпитите и сертификатите на Кеймбридж са неоспоримо доказателство за усърдието, възможностите и постиженията на деца и учители.

Ето какво споделя Ивелина Андреева, директор и преподавател в учебната база: “ В Училища ЕВРОПА знаем тайната на успеха: жажда за знания, постоянство и трудолюбие, като пазим традицията да възпитаваме тези качества от ранна възраст за доброто бъдеще на нашите деца и нашия град.

Благодаря на всички колеги в екипа, за професионализма и отдадеността им, за вдъхновението през всички тези години, с което заедно превърнахме Училища ЕВРОПА – Попово в различното училище, където на почит са знанията.

Сърдечно благодаря на родителите за оказаното доверие към Училища ЕВРОПА и за тяхната отговорност, прозорливост и амбиция да инвестират в образованието на своите деца!“

ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА УЧИЛИЩА ЕВРОПА – ПОПОВОПОЛУЧИХА СВОИТЕ СЕРТИФИКАТИ НА КЕЙМБРИДЖНа 20 октовмри училища ЕВРОПА…

Posted by Местен Вестник on Monday, October 24, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе