ОУ „Любен Каравелов“ – гр. Попово отбеляза своя патронен празник

В началото на месец ноември ОУ „Любен Каравелов“ – гр. Попово традиционно отбеляза своя патронен празник, като тази година чества и 25-годишен юбилей.

Тържеството започна в училищния двор, където се състоя награждаване на отличени възпитаници на учебното заведение, изявили се успешно в конкурси за рисунка и литературно творчество.

Най-добре представилите се деца получиха грамоти и медали, които им бяха връчени от директора Светослав Минчев. Събитието бе уважено от бивши и настоящи преподаватели в ОУ „Любен Каравелов“, които заедно с учениците се включиха и изпяха училищния химн „Хубава си, моя горо“.

Празникът продължи с тържествен концерт в салона на НЧ „Св. св. Кирил и Методий-1882“ – гр. Попово. На него бяха представени поздравителни адреси от името на всички училища и детски градини на територията на община Попово, както и от образователни и културни институции от областта.

В празничната програма с изпълненията си взеха участие деца от творческите художествени колективи в Попово, които с песните и танците си заредиха с положителна енергия присъстващите в залата и направиха празника на училището още по-специален.

ОУ „Любен Каравелов“ – гр. Попово отбеляза своя патронен празник В началото на месец ноември ОУ „Любен Каравелов“ –…

Posted by Местен Вестник on Friday, November 4, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе