Окръжен съд – Търговище изпрати в пенсия най- дългогодишния си служител

На кратка, но много емоционална церемония, магистрати и служители с благодарности изпратиха днес в пенсия най-дългогодишния служител на Търговищкия окръжен съд Даниела Божилова.

Започнала работа в Окръжен съд – Търговище през октомври 1984 г. като архивар, по-късно работи последователно като секретар-протоколист, специалист канцелария, главен специалист и деловодител. Това прави забележителните повече от 38 години работа в полза на правосъдието в района! Днес тя признава, че за нея е радост и чест да е част от нас.

Тя е едно от най-разпознаваемите лица на администрацията, с буден ум, свежата памет на Окръжен съд – Търговище.

„За всеотдайната ти работа, професионализъм, бодър дух, изключителна колегиалност към работещите в Окръжен съд – Търговище ти благодарим!  Желаем ти от сърце крепко здраве, мирно време и спокойни дни!“. С тези мили думи към нея се обърна Председателят на Окръжен съд – Търговище, съдия Татяна Даскалова.

„За безкрайната добрина, която получих от вас, професионализма и уважението, ви благодаря! Благодаря на магистратите и служителите за честта и гордостта да работя с вас! Винаги съм идвала с любов на работа и съм работила така, била съм лоялна към вас и към системата и ще остана такава! Всеки един от вас ще остане в сърцето ми с добро! Бъдете здрави, пожелавам ви благоденствие и да бъдете в мир със себе си!“ Това е посланието, което бъдещата пенсионерка  отправи към всички с нескрито вълнение и обич.

Мястото й заема Румяна Радева – досегашен деловодител в Районен съд – Търговище, с над 15 години стаж в съдебната система. Пожелаваме й вдъхновение в бъдещата работа!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе