Арт студио D’Amore идва в Търговище, за да провокира твореца във Вас

Радина Д’Аморе е художник, илюстратор и създател на серия арт решения и продукти, но ще отскочи до Търговище по покана на Учебен и арт център „Светулка“ не, за да твори, а за да даде поле за изява на твореца във Вас.

За своя уъркшоп казва: „Идеята на моите събития не се препокрива с традиционните „Рисуване с вино“ вечери – първо, защото не обичам да се създава нездравословна конкуренция между различните ивенти, вярвам, че всяко пространство и преживяване има какво различно да даде на своите посетители и второ – моята концепция е разработена така, че да провокира творчески индивидуализъм във всеки един участник, като той може да избере различни  похвати и повърхности, върху които да твори. Макар и често една група съзнателно или не да избира да работи в пълен синхрон, персоналния характер и подход оставят своя отпечатък на всеки един автор в творбата му.

А най-хубавото идва на финала, когато всички освен, че са релаксирали, за миг, забравили за ежедневните задачи и препускане, са се заредили с ентусиазъм и добро настроение – ето това е най-важното!

За първи път ще предоставим това творческо пътешествие в гр. Търговище тази седмица, на 8.12 от 18:00ч в Учебен и арт център „Светулка“/ ул. Любен Каравелов 27А/

Желателно е участниците да заявят своето присъствие предварително на тел.: 0899628188 или чрез формите за контакт в страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/361728652833512/?ref=newsfeed

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе