Дневен хороскоп за 6 декември 2022, вторник

© Pixabay.com

Овен

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Телец

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Близнаци

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Рак

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рак. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Везни

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Скорпион

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпион. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Скорпион значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Завършете дълго отлагана работа.

Стрелец

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

Козирог

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Водолей

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе