Дарение за РБ „Петър Стъпов“

На 14 декември Регионална библиотека „Петър Стъпов“ получи щедро дарение на книги от представители на Шишеджам Аутомотив България ЕАД – специализиран завод за производство на автомобилно стъкло и стъкла за бяла техника в град Търговище.

Инициативата за дарението е спонтанна. Идеята е на служител на завода, г-н Хасан Хасанов, който с предложението си е спечелил одобрението и подкрепата на ръководството, в лицето на г-жа Йелиз Ахмедова, директор „Човеши ресурси“ на Шишеджам Аутомотив. Включили се в дарението са служители, които са отделили време и желание да се включат с книги от личните си колекции. По организацията работи и г-н Дилян Димитров, който, заедно с колегите си, посети лично библиотеката и така предаденото дарение достигна до нашите служители. На срещата присъства и директора на Регионална библиотека г-жа Росица Куцарова, която благодари лично на нашите гости и приятели от Шишеджам Аутомотив България ЕАД за посещението и отделеното внимание по повод каузата.

Любовта към книгите не е нова сред служителите на търговищкият завод, които са си изградили традиция за размяна на нова книга при всеки личен празник на колегите. Присъстващите споделиха също така за традиционно и периодично организиране на различни мероприятия и инициативи, свързани с благотворителност.

Регионална библиотека „Петър Стъпов“ иска да благодари отново за организацията и щедростта на служителите на Шишеджам Аутомотив България ЕАД и да си пожелае тази среща да положи основите на едно ново силно сътрудничество.

На 14 декември Регионална библиотека "Петър Стъпов" получи щедро дарение на книги от представители на Шишеджам Аутомотив…

Posted by Регионална Библиотека "Петър Стъпов" – Търговище on Wednesday, December 14, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе