Конкурс за рисунка и есе на тема „В интернет – заедно и безопасно“

Снимка: Община Търговище

Конкурс за рисунка и есе на тема „В интернет – заедно и безопасно“ обявяват Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център в Търговище. Поводът е Световният ден за безопасен интернет, който се отбелязва eжегодно, във втория вторник на месец февруари.

В конкурса могат да участват ученици от 1 до 12 клас от община Търговище. В категорията за рисунка те ще бъдат разпределени в следните възрастови групи: I – IV клас; V VII клас; VIII – XII клас. В категорията за есе могат да участват учениците от VIII до XII клас.

Участието и в двете категории е индивидуално. Всеки ученик може да участва с една авторска творба.

Срокът за включване в конкурса е 10 февруари. Рисунките се изпращат на адрес: град Търговище, площад „Свобода“, Община Търговище, II тяло, ет. 4, стая 3 – за Общински съвет по наркотични вещества. Есетата пък могат да се изпращат на електронната поща [email protected]. Посочват се имената на участник, телефон за връзка, учебно заведение, клас и възраст на автора.

Допълнително информация може да се получи на телефони: 0885 68 17 04 и 0601/6 87 67.

Условията за участие са публикувани в уебсайта на Община Търговище: https://targovishte.bg/wps/portal/municipality-targovishte/administration/activities/humanitarian/health/obsnv/KonkursiOSNV/KonkursInternet

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе