Публикуваха отчета за изпълнението на управленската програма на Търговище за 2022 г.

Снимка: Община Търговище

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров публикува отчета за изпълнението на приоритетите в управленската си програма за 2022 г.

Сред основните задачи, изпълнени през годината, са обновяването на парковите пространства в града, ремонтите на улици и тротоари, разкриването на нови социални услуги и други.

В публикация на фейсбук страницата си Д-р Димитров заявява, че 2022 г. е била сравнително трудна година и припомня, че бюджетът на общината е приет едва през април заради забавянето и на държавния бюджет.

„Поглеждайки назад обаче, мисля, че някак успяхме да се нагодим и да свършим много задачи“, казва градоначалникът. „Продължаваме работата с наличните ресурси и вярвам, че и тази година ще продължим с обновлението на общината“, добавя кметът.

Най-важните акценти от документа са публикувани под формата на презентация на фейсбук страницата на д-р Димитров: https://www.facebook.com/drdarindimitrov

Пълният текст на отчета е публикуван в сайта на Община Търговище. Той ще бъде разгледан на предстоящото заседание на Общинския съвет на 26 януари: https://targovishte.bg/wps/portal/municipality-targovishte/municipal-council/meetings/Sesia26012023

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе