Поздравление от д-р Светослав Стефанов за 3 март

Трети март е паметен ден, именно този ден, който трябва да ни обединява, да ни прави горди  и  да ни напомня неизменно да защитаваме историческата си памет и ценности, така както са го правили нашите предци. Някакси съвсем естествено започва да се  възприема вандалщината срещу достолепните паметници в чест на загиналите знайни и незнайни войни дали живота си за свобода на България. Улисани в ежедневните си грижи, заобикаляме факта, че в нашата свята българска земя оставиха костите си хиляди руснаци, поляци, украинци и румънци, част от тогавашната Руска империя и нейната освободителна мисия.

Днес и не само днес, можем да засвидетелстваме своя патриотизъм и уважение и да осмислим свободата си, нейната ценност, да се освободим от пет вековните окови и поне веднъж да изкачим стъпалата на връх Шипка, за да усетим, за сетен път колко е прекрасна и необятна Родината ни.

Нека в деня на Освобождението на България, сведем глави и положим цвете пред загиналите знайни и незнайни воини – Опълченците на Шипка!

С нашия поклон пред освободителното дело, ще докажем  за сетен път, колко сме горди с миналото си и мислим  за настоящето и бъдещето на своя народ, заедно и обединени.!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!

Д-р Светослав Стефанов, Общински и Областен председател на БСП – Търговище

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе