Дневен хороскоп за 4 март 2023, събота

Овен

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Близнаци

Днес Ви очакват много приятни изненади и неочаквано познанство. Възможно е да осъществите тези мечти, които в последно време не са Ви напускали. Използвайте свободното си време за обмислянето на отдавна висящите дела. Възможни са резки скокове – от неоправдано скъперничество до разточителство. Трябва правилно да разпределяте парите си.

Рак

Тази събота ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Лъв

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Дева

Внимателно обмислете възможностите си и не пренебрегвайте финансовата страна на нещата. Ще трябва да помислите много внимателно, преди да кажете или направите нещо изобщо. На път сте за възстановяване, но един грешен ход може да застраши това щастливо събитие.

Везни

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Скорпион

Вероятна е ситуация, която да Ви накара да направите компромис със съвестта си. Това е от обща полза. Внимавайте да не влезете в пререкание с околните. Днес е по-добре да бъдете по-незабележими. Трудовите Ви усилия вероятно влияят на финансовото Ви положение. Ако днес се справите с важен обществен проблем, авторитетът Ви се покачва.

Стрелец

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Козирог

Не трябва да посвещавате в своите тайни не съвсем надеждните хора, тъй като може да привлечете върху себе си вниманието на недоброжелателите. Постарайте се да се въздържате от резки думи и раздразнение. Полезно е да преразгледате отношенията си със съседите. По-добре е да прекарате този ден на вилата, където винаги има нещо, с което да се захванете. Не приемайте предложенията за леки доходи.

Водолей

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Риби

Събота ще сблъска много от представителите на риби с нови преживявания. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе