График за осъществяване на срещи с граждани в малките и отдалечени населени места на територията на област Търговище през месец март 2023 г.

През месец март 2023 г. по утвърдени графици от директора на ОДМВР – Търговище, началниците на  районните управления и други ръководни служители в тях ще осъществят изнесен прием на граждани в малките и отдалечени населени места в областта, както следва:

Началникът на РУ-ТЪРГОВИЩЕ гл. инсп. Светлин Петев ще проведе на 15  март среща в кметството на с. Пресиян. На 7 март ст. инсп. Самуил Алексиев, началник на група „Териториална полиция“ в управлението, ще се срещне с хората от с. Надарево. На 28  март ст. инсп. Светлин Бобев, впд началник на група в управлението, ще се срещне с жители на с. Черковна. На 23 март ст. инсп.Мирослав Стефанов, началник на  група в РУ-Търговище, ще се срещне с жители на с. Г. Соколово.

На 15 март началникът на РУ- ПОПОВО гл. инсп.  Ивелин Христов ще проведе среща в 10 ч в с. Цар Асен.  С хората от с. Посабина на следващия ден – 16 март, от 10 ч ще се срещне  началникът на група „Криминална полиция“ в управлението ст. инсп. Велислав Атанасов. На 14 март началникът на група „Охранителна полиция“ ст. инсп. Стефан Стефанов ще бъде  в 10 ч в с. Дриново, а началникът на участък Опака ст. инсп. Св. Станчев проведе среща с  граждани на с.  Люблен  на 22 март от 10 ч.

Ст. инсп. Айдън Адемов, началник на група „Охранителна полиция“ в РУ- ОМУРТАГ, ще се срещне с жителите на с. Беломорци, община Омуртаг, на 7 март  в 10 ч. Началникът на   група „Криминална полиция“ в управлението ст. инсп. Панайот Мирчев ще има среща с жители на с. Долно Козарево, община Омуртаг, на 14 март, също от 10 ч.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе