Обновиха парковото пространство в квартал „Въбел“ на Търговище

Нещо позитивно за добро утро в петък – обновеното парково пространство в квартал Въбел със средства от общинския фонд „Местни инициативи“.

Вчера с водосвет и с тържество бе отбелязано успешното приключване на ремонтите. Виновниците за това са самодейците от читалище „Развитие – 1904“, Въбел.

Със средствата по фонда, които са 3000 лв., плюс други, осигурени от дарители, е поставена нова паркова чешма, кашпи с цветя, пейки, обновена е настилката. Изобщо пространството е придобило един нов и свеж вид.

Браво на всички самодейци, на всички доброволци и жители на Въбел, които се организираха, които проявиха инициатива и се включиха в изготвянето и реализирането на проекта. Това е смисълът на общинския фонд – да подкрепя идеи, които са генерирани и изпълнени от самите граждани. А смятам, че това е важно и за последващото опазване на изграденото. Това е и един отличен пример, че когато всички гледаме в една посока и си сътрудничим, нещата се случват добре., сподели кметът д-р Дарин Димитров.

Нещо позитивно за добро утро в петък – обновеното парково пространство в квартал Въбел със средства от общинския фонд "…

Posted by Д-р Дарин Димитров on Thursday, June 29, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе