Дневен хороскоп за 24 август 2023, четвъртък

Овен

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Днес вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете деликатни, но твърди.

Близнаци

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Рак

В четвъртък за представителите на зодия  възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Лъв

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Дева

Днес всяка комуникация ще бъде полезна и приятна. Положителният Ви поглед върху нещата прави всичко по-лесно. Важното е не само да не пропуснете късмета си, но и да не го изплашите с напоритостта си.

Везни

Не се предоверявайте на непроверени хора или случайни запознанства, които създават неудобство и напрежение. Колкото и да сте планували очаквана почивка, днес отговора е: промяна и обновление на кръгозора. Останете насаме със себе си и си дайте яснота в ретроспективен анализ. Съдбата Ви помага с енергия и знаци, които да разчетете правилно и да отстраните препятствията. Балансирайте любовта с толерантност и градивни предложения.

Скорпион

Може да се държите зле по отношение на близки. Опитайте се да разрешите всички разногласия. Разширете хоризонтите си.

Стрелец

Денят ще върви добре, ако не се дразните заради дреболии и се стараете да избягвате безполезни спорове. В работата много ще трябва да действат като миротворци, да предотвратяват конфликти, да разрешават различията и да възстановяват хармонията в деловите отношения. Всичко това е добро за вас, но много уморително; следобед ще има желание да си починете от всички, да останете сами със себе си.

Козирог

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Водолей

През този ден ще бъдете в център на вниманието, няма как. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Няма да може да го избегнете, за това използвайте момента максимално изгодно за Вас. Все пак, радвайте се на вниманието, което Ви дават днес.

Риби

Днес ще ви бъде трудно да бъдете обективни – импулсите, които бушуват в душата ви, ще бъдат твърде силни. Не взимайте важни решения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе