Радослав Бойчев, независим кандидат за кмет на Търговище: Ще управлявам стратегически, а не мандатно

„Моята цел е кметското място. Смятам, че съм човек опитен и решителен, който може не само да се справи с управлението на общината, но и да я превърне в развита и привлекателна за младите хора“. Това заяви на старта на предизборната си кампания независимият кандидат за  кмет на Търговище Радослав Бойчев, подкрепен от БСП, „Възраждане“, „Български гласъ“, „Български възход“ и „МИР“. Според него, в досегашното управление липсват екипност и стратегическо мислене. Те са заменени  от мандатно мислене, което спира дългосрочните проекти и развитието на общината. Бойчев смята да развали този модел и в своето управление да започне реализацията на проекти, които по мащаб да надхвърлят един кметски мандат. За приоритетите на общината той обеща да прави реални допитвания до населението на цялата община, за да е максимално гарантиран общественият интерес при определянето на ключови политики.

„В лицето на Радослав Бойчев ние виждаме силна личност, която може да постигне достоен живот на жителите на Търговище. Ние сме убедени, че той има качествата и опита да бъде добър кмет“, заяви водачът на листата на БСП Десислава Петрова.

„Радослав Бойчев е личният ми избор за кмет. Аз смятам, че един независим кандидат може да даде много за прослепитета на общината“, каза и водачът на листата на „Възраждане“ Красимир Стоилов.

„Ще работя за превръщането на Търговище в предвидима община с по-добро качество на социалните и административни услуги, развита и привлекателна за живеене най-вече от младите хода“, заяви още независимият кандидат за кмет на общината. Той е категоричен, че „в лошото състояние в което се намира в момента общината, тя има чувствителна нужда от стабилност и дейности, надскачащи тесните партийни интереси“.

„Ще работя с всички кметове на кметства без значение от политическите партии, от които са издигнати, защото те се грижат за хората, които живеят в общината“, каза Бойчев. В рамките на кампанията си той планира да посети всички населени места и да се запознае в лични разговори с хората с малките и големи проблеми. „Ще направя всичко възможно да има решение за всеки един от тях“, обеща независимият кандидат за кмет.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе