Радослав Бойчев откри предизборната си кампания за кмет на Търговище

Независимият кандидат за кмет на община Търговище Радослав Бойчев откри тази вечер предизборната си кампания. На площада пред Драматичния театър се изви голямо хора, на което освен кандидатът се хванаха и кандидати за общински съветници от „БСП за България“ и „Възраждане“ – две от партиите, които подкрепят Бойчев в битката за кметския пост.

„Не участвам в листи като кандидат за общински съветник – моята цел е отговорността за бъдещето на Търговище, а тя преминава през кметското място, каза той. Трябва да направим община Търговище предвидима – гостоприемна за инвеститорите, с адекватни на нуждите на хората социални и административни услуги, без партийни назначения, допълни кандидатът за кмет.  За целта е важно проблемите да получават реално обществено обсъждане. За някои от тях ще се наложи да организираме и референдуми, предвижда Бойчев.

По думите му градът трябва да развие своя неизползван потенциал. За целта трябва спешно да се стабилизират финансово общинските дружества и да се повиши ефективността на общинския инспекторат. Сред основните приоритети на Радослав Бойчев са и повече перспективи пред младите хора, развитие и поддържане на спортните бази, грижа за най-малките.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе