БСП направи официално представяне на листата си с кандидати за общински съветници

БСП направи официално представяне на листата си с кандидати за общински съветници. Събитието се състоя на 11 октомври 2023г. в концертна зала на ОНЧ „Напредък“.

Отново ни предстоят избори – в трудни и тежки времена – времена на инфлация, икономическа криза, финансова депресия. Решенията, които правителството взима поставят в риск националната ни сигурност и се превръщат в заплаха за въвличането ни във война. С тези думи д-р Светослав Стефанов се обърна към хората в залата и призова общинската организация на БСП за България за мобилиция и постигане на високи резултати на Местни избори 2023.

„Мисията ни е да върнем достойнството на БСП Търговище в местната власт, защото местната власт е най-близо до хората. Изборът ни за кмет на населено място, за кмет на община и общински съветници е този, който определя нашето бъдеще. Няма как да скрия удовлетворението си от екипа, който виждам и с който тръгваме да спечелим нашата мисия – силен отбор, който съчетава опита на мъдростта и енергията на младите хора.

Подкрепата за общински съветници и за кметове на населени места, издигнати от БСП за България, както и подкрепата за господин Радослав Бойчев, е подкрепа за социална, финансово стабилна, просперираща и красива община, каквато е Търговище. “ – Йорданка Георгиева

Заместник-председателят на парламентарната група на Коалиция БСП за България – Георги Свиленски заяви, че нашите представители в местната власт трябва да отстояват левите политики и да положат всички усилия, подкрепеният от БСП за България – господин Радослав Бойчев да стане кмет на община Търговище, защото моделът на ГЕРБ, проблем с който парламентарната група на коалицията се бори от години, трябва да бъде изчистен както от управлението на държавата, така и от местната власт. „Трудно е, трудна е тази борба, защото намират различни начини и средства, за да се окупават в тези местни и национални власти, но наша работа е да покажем на българските граждани, проблемът и порочността на това управление и защо т. нар.“ сглобка“ ГЕРБ, ПП, ДПС, особено специфична тема в този регион – не трябва да участва в управлението.“ Той пожела успех с номер 1 за БСП за България и с номер 77 за господин Радослав Бойчев, защото е важно кметът да има мнозинство в общински съвет, както и мнозинството да има кмет – двете вървят ръка за ръка.

Днес е ден 13-ти от изборната кампания и аз отново заявявам своята позиция от 26 август – твърдо съм решен да прекратим този порочен модел на управление на нашата община. Опонента е ясен, „коалиционният“ му партньор също, но според мен са направили грешна сметка. Аз съм убеден в успехът, който ни предстои, защото сме заедно. – Радослав Бойчев

Водачът на листата Десислава Петрова заяви, че е горда да бъде част от екип с нови, борбени млади кадри, както и опитни и мъдри професионалисти от различни сфери, отдадени на каузите на Търговище за един по-добър живот в общината!

„Нашият успех зависи не само от хората в листата, той зависи и от вас – тези, които са в залата, а и извън нея. Аз съм убедена, че всеки един от нас, ще положи всички усилия и БСП за България ще се представи достойно в община Търговище!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе