Заедно от детската количка: Радослав и Анелия

Единственият независим кандидат за кмет на община Търговище Радослав Бойчев познава съпругата си Анелия от…  невръстна бебешка възраст: семействата им се оказват съседи в търговищка панелка и майките им ги разхождали заедно с количките. После едното семейство се преместило и двамата повече не се видели. До съдбоносната среща след тийнейджърството,  която пали огъня помежду им.

„Тя се появи и, когато я видях, нямах никакво съмнение какво ще направя. Много бързо започнаха активни мероприятия по приватизирането й“, признава с поглед през рамо към отминалите дни Радослав Бойчев.

На политическата сцена тази есен неговата решителност за предвидимо управление на Търговище му спечели подкрепата на БСП, Възраждане и още няколко формации, готови да се доверят на принципния и фокусиран да решава проблемите на родния си град кандидат.

В личния си свят обаче 42-годишният мъж е съпруг, баща на две прекрасни дъщери, заклет спортист, грижовен син, домашен майстор и изкушен от селската идилия мъж.

ЛИЧНИЯТ СВЯТ

е без конкуренция в сърцето и ума му.

Самият той е студентско бебе. Но вместо да се оплаква от отсъстващи родители, ангажирани с учене и градене на кариера, той се радва на приятелството си с тях.

„Баща ми все още бягат по 5 км без почивка, а на мен ми се налага да спирам по един-два пъти“, признава с усмивка Радослав.

Още по-широка и доволна става усмивката му, като стане дума за двете му дъщери. Каката е на 16 и споделя изцяло страстта на татко си по волейбола и желанието си да играе. Малката  е на 8, но вече е готова да напише управленската програма на баща си, защото е сигурна, че добре знае какво трябва да направи следващият кмет за децата на Търговище.

НАЙ-СПЕЦИАЛНОТО ИМ МЯСТО

си остава селската къща, която кандидатът за кмет ремонтира съвсем сам.

„У дома майстор не влиза“, отсича Радослав. И не крие, че така сбъдва друга своя мечта – възстановява стара къща на вълшебно място – до гора, за да я превърне в уютен дом, изпълнен с обич и хармония. За целта кандидатът за кмет става шпакловчик, заварчик, дърводелец и всичко, каквото ремонтът изисква.

В същото време съпругата му се отдава на своята голяма страст – зеленчуковата градина и животинките из двора.

Черният труд обаче бива богато и пребогато възнаграден от „мастър шеф Анелия“, която няма равна в кухнята.

Предаността един към друг и любовта е научила Радослав и Анелия, че формулата за щастлив семеен живот не е във фризираната филмова романтика, а в това да бъдат винаги опрени гръб в гръб и ръка за ръка. С една дума – заедно. Във възпитаването на двете си момичета. В пътешествията по гори и планини – семейството обожава да се качва на Рилските езера, в Пирин, на Мусала, до Райското пръскало… Обичат и морето – и на Север, и на Юг, но винаги в България.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе