Радослав Бойчев: Шансът ни да отлепим Търговище от блатото на застоя е в неделя

Обръщение до избирателите в община Търговище на независимия кандидат за кмет Радослав Бойчев:

„Уважаеми съграждани,

аз съм Радослав Бойчев и съм независим кандидат за кмет на община Търговище.

Нямам съмнение, че най-големият враг на развитието е апатията. Разбирам всички, които един или повече пъти не са гласували през последните години, защото промяната към по-добро така и не настъпи. Въпреки тоновете обещания и цинични театрални постановки, които ГЕРБ и ДПС ни изнасяха години наред в Търговище.

Затова аз не обещавам. Спортистът в мен гони резултати и това, което мога да гарантирам пред Вас, е, че ще работя здраво, ще следвам методично предизборната си програма, ще се състезавам с най-добрите и със себе си, за да мога след 4 години да се изправя пред Вас с конкретни резултати – подредена и благоденстваща община с успешни, добре платени и мотивирани граждани.

Отказвам да се надприказвам с хора, които досега или не са свършили нищо, въпреки че са имали възможността, или хвърлят в пространството обещания, които е ясно, че няма как да бъдат реализирани.

Аз съм предвидил 77 ясни стъпки в моята програма, които повече от всичко искам да извървим заедно, и стоя зад всяка една от тях. Някои от проектите, които съм заложил, ще надскочат мандата от 4 години като реализация и ефект.

Днес бих искал от Вас, моите съграждани и жители на всички 52 населени места на територията на община Търговище, да ми поверите гласа си. За мен всеки Ваш глас е подписан договор между Вас и мен – Вашето доверие срещу работата, която ще свърша.  Нямам нужда от нищо друго, за да извадя Търговище от аварийната лента на развитие и след 4 години и Вие и аз да се гордеем, че живеем в една от най-бързо развиващите се общини в Североизточна България!

За да сбъдваме мечтите си заедно, гласувайте на 29 октомври в № 77 в бюлетината!

Шансът ни да отлепим Търговище от блатото на застоя е в неделя.

Всеки от нас има своите поне 77 причини за това.

Да гласуваме – решително и мощно!“

Кандидатурата на Радослав Бойчев е подкрепена от „БСП за България“, „Възраждане“, „Български възход“, „Български гласъ“ и ПП МИР.  За него можете да гласувате с номер 77 в бюлетината за кмет на община Търговище.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе