Четвърта регионална педагогическа конференция „Възпитание в позитивни поведенчески модели“

На 12.12.2023 г. в I СУ „Св. Седмочисленици“ гр. Търговище беше проведена регионална педагогическа конференция „Възпитание в позитивни поведенчески модели“, организирана от РУО – Търговище.

Основна цел на проявата е популяризирането на добри практики от училищата и детските градини на територията на област Търговище за формиране и развитие на позитивно поведение и ценности у децата и учениците.

Педагогически специалисти от ПГИИ „Джон Атанасов“ се включиха активно в интересното и ползотворно мероприятие, като представиха три разработки.

Г-жа Виолета Вичева, директор на гимназията, презентира темата: „Силата на личния пример“ в категория „Възпитание в труд и естетическо възпитание“.

Г-жа Марина Маринова, педагогически съветник, презентира темата: „Любовта е противоотрова на агресията“ в категория „Формиране на нравствени ценности. Позитивни междуличностни взаимоотношения“.

Г-жа Светлана Петрова, старши учител по химия и опазване на околната среда, презентира темата: „Европейска вечер на химията“ в категория „Взаимодействие с родителите“.

В края на конференцията на всички участници бяха връчени сертификати.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе