В ход е записването за XX Общински конкурс за изпълнители на популярна песен „Парад на песента“

В ход е записването за участие в XX Общински конкурс за изпълнители на популярна песен „Парад на песента“. Той се организира от Центъра за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс в Търговище.

Участниците трябва да са на възраст от 4 до 19 години. Те ще бъдат разпределени в две направления – за музикални школи и паралелки, както и за детски градини и училища от община Търговище. Във всяко от направленията са обособени категории за индивидуални изпълнители и за вокални групи. Участниците ще бъдат разпределени и в различни възрастови групи.

Конкурсът ще се състои на 28 март 2024 г. в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи в Търговище, където младите таланти ще представят своите изпълнения пред публика.

Победителите ще бъдат определени от професионално жури. Гран При „Звезда на парада на песента“ ще бъде връчена на участника, чието изпълнение събере най-висок брой точки. Във всяка категория и възрастова група ще бъдат присъдени награди за I, II и III място.

Заявки за участие и инструментали в MP3 или WAV формат се изпращат на адрес: [email protected] до 14 март 2024 г.

Статутът на конкурса и образец на заявлението за участие могат да бъдат изтеглени от тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе